Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CORONAVÍRUS eljárásrend!

Kedves Betegeink!

Rendelésünkön a coronavírus miatti járványhelyzetre tekintettel az érvényben lévő kormányrendelettel összhangban az alábbi óvintézkedéseket vezettük be:

- A rendelő bejárati ajtaja mellett kézfertőtlenítőt helyezünk el, belépést követően a kézfertőtlenítés KÖTELEZŐ

- A rendelő területén a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése KÖTELEZŐ. Amennyiben nincs Önnél szájmaszk, 500 forintért tudunk orvosi maszkot biztosítani.

- A vizsgáló helyiségbe belépéskor lábzsák használata KÖTELEZŐ (természetesen a helyszínen biztosítjuk).

- Kérjük az egyeztetett időpont betartását, ha ennél jelentősen korábban érkezik, a váróteremben torlódás alakulhat ki.

- A váróteremben egyszerre max. 3 ember tartózkodhat, egymástól a 1,5-2 méteres távolság megtartásával.

- Megérkezését követően még a váróterem előtt rövid kérdőívet kell kitölteni a coronavírus tüneteivel, ill. esetleges kontaktokkal kapcsolatosan. Ezt a kérdőívet anyagához csatolva megőrizzük. 

- Megérkezését követően testhő mérés történik, még a váróteremben.

Megkérjük Betegeinket, hogy amennyiben a coronavírus fertőzésre utaló tüneteik (láz, köhögés, fulladás, torokfájás) jelentkeznek, vagy kontaktusba kerültek coronavírus fertőzésre gyanús, vagy igazoltan coronavírussal fertőzött beteggel, NE JELENJENEK MEG SZEMÉLYESEN  a rendelőnkben! Ilyen esetben az előjegyzett időpontot kérjük telefonon vagy elektronikus úton (SMS, email) mondják vissza, természetesn újabb időpontot készséggel biztosítunk Önök számára a későbbiekben! 

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy klinikai gyanú nélkül rutinszerűen NEM SZÜKSÉGES CORONAVÍRUS TESZTEREDMÉNYT bemutatni a rendelésünkön. 

Természetesen a magunk részéről is minden előírást betartva folyamatosan fertőtlenítjük eszközeinket és a rendelő, valamint a váróterem felületeit. A vírus terjedését gátló védőfelszerelést biztosítjuk munkatársaink számára.

Szíves megértésüket és az együttműködést köszönjük!